Na občnem zboru potrdili novo predsedstvo

V soboto smo na rednem letnem občnem zboru povzeli preteklo leto, ki je bilo zelo uspešno. Pohvale gredo predvsem alpinističnemu odseku, ki je opravil rekordnih 981 vzponov v lanski sezoni. Dobro delo je opravil tudi vodniški odsek, ki je izpeljal 17 akcij ter mladinski, ki je poskrbel za novoletno srečanje na Plazu in planinski tabor na Jezerskem.
Bilo je tudi volilno leto. Staro vodstvo se je poslovilo in na čelu je zapihal svež veter z novo predsednico Majo in podpredsednikom Martinom.

Iz rok predsednice primorskega meddruštvenega odbora smo ob častitljivi obletnici praznovanja 120 – letnice prejeli jubilejno listino Planinske zveze Slovenije.

Celotnemu upravnemu odboru želimo uspešno delo.

Redni letni občni zbor

VABIMO VAS

Na redni letni občni zbor PD Vipava,

ki bo v soboto, 2. marca 2024 ob 19. uri

v prostorih stare OŠ Vipava (Trg Pavla Rušta 6, Vipava)

Dnevni red:

1. Pozdrav in otvoritev občnega zbora in izvolitev organov zbora

2. Poročila za leto 2023

– poročilo predsednika društva

– poročilo mladinskega odseka

– poročilo odseka za planinske poti

– poročilo alpinističnega odseka

– poročilo vodniškega odseka

– finančno poročilo

– poročilo nadzornega odbora

3. Razprava na poročila in sklepanje o poročilih

4. Razrešitev predsednika društva in članov odborov društva

5. Izvolitev in potrditev novega predsednika društva ter članov vseh odborov društva za naslednje 4- letno mandatno obdobje

6. Program dela društva v letu 2024

7. Razno.

Članarina 2024

Leto je naokrog in ponovno je čas, da obnovimo članarino.

Vabljeni, da si vse o članarini in njenih ugodnostih preberete na strani – https://clanarina.pzs.si/

Članarina in obseg zavarovanj se ne spreminjata v primerjavi z lanskim letom:

Članarino lahko tudi podarite kot darilo:

Vedno so vam informacije na voljo na naši spletni strani pod zavihkom “članarina” na levi strani.

Lahko se včlanite preko spletnega portala PZS (mogoče že decembra 2023) ali pa fizično (od 1. januarja 2024 dalje) na uradnih urah, ki so vsak četrtek med 17-19h v prostorih društva (Trg Pavla Rušta 6, 3. nadstropje) ter na letnem občnem zboru društva (glej novice).

Hvala za vaše zaupanje!

Silvestrovo pri sv. Hieronimu in novoletno druženje na Plazu

Obveščamo vas, da bo na nedeljo, 31. decembra 2023 ob 22h sv. maša v cerkvici sv. Hieronima na Nanosu. Mašo bo daroval g. Janez Kržišnik, vrhpoljski duhovnik.

Na novega leta dan pa vas bomo tradicionalno tekom celega dne na jasi pod Plazom pričakali člani društva in vam ponudili topel čaj in še kakšno dobroto. Obenem si bomo voščili in zaželeli vse dobro v letu, ki prihaja.
Za vse tiste, ki se srečanja ne boste mogli udeležiti pa vam v imenu društva voščimo varen korak na vseh vaših poteh in srečno v letu 2024!

Vabljeni!