Članarina 2020

Z novim letom prihaja tudi obveznost, da ponovno obnovimo članstvo v društvu, saj lanska članarina velja le do konca meseca januarja.

V našem društvu članarino zvesto pobira Hair Studio Simon Rodman s.p. na Ulici Vojana Reharja 4 v Vipavi, lahko pa obveznost poravnate tudi na občnem zboru društva, ki se obeta v mesecu februarju ali preko spleta.

Seznam ugodnosti je precej širok, mi pa vam v ta namen ponujamo skoraj brezplačne izlete in obveznosti tekom celega leta.

Vabljeni v našo družbo!

Novo leto odprli na Plazu

Na Plazu smo preko celega prvega dne leta pozdravljali in voščili vsem pohodnikom in jim zaželeli vse dobro ter obilo varnih poti v letu 2020! Naj bo tako voščilo tudi za vse tiste, ki na Plaz niste mogli. Naj poudarimo, da ima pri novoletnem srečanju veliko zaslugo mladinski odsek društva, ki praktično vse pripravi, da vam lahko ponudimo topel čaj na samem vrhu.
Na Plazu se vas preko celega dne zvrstilo več kot 200, na kar smo zelo ponosni in se vam zahvaljujemo za lep obisk.