Urnik prostorov

Prostori PD Vipava

 Lokacija

Prostori PD Vipava se nahajajo v samem centru mesta Vipava, na tako imenovanem “Starem placu” v “Stari šoli”. Smo v 2. nadstropju.

Dostop

Če prihajate iz Ajdovščine, pri vojašnici zavijete v center Vipave. Nato se odpeljete mimo cerkve in po kakšnih 150m se na majhnem placu, kjer rastejo 4. kostanji (“Star plac”). Na vzhodni strani tega trga se nahaja najvišje poslopje “Stara šola”.

Če prihajate iz smeri Podnanosa, lahko avtomobil pustite na glanem trgu. Pred Škofijsko gimnazijo (Levo) zavijete desno v notranjost Vipave. Nato se odpravite peš še kakšnih 150m v smeri severa, dokler ne pridete na manjši z kostanji porasel trg.

Prostori PD 

V prostorih imamo svojo plezalno steno “Bulder”, to je nizka stena, ki ne potrebuje varovanja z vrvjo. To plezalno steno lahko uporablja vsak. Osebe, ki nisočlani PD Vipave morajo za uporabo stene plačati 10€ za obdobje od oktobra do marcanaslednjega leta. Ostali imajo brezplačno uporabo.

V prostorih potekajo tudi vsi sestanki društva in ostalih odsekov, razne šole ter plezalna šola za osnovnošolce. Ob teh dogodkih soprostori namenjeni samo določeni skupini uporabnikov.

Urnik zasedenosti prostorov

Trenutna zasedenost je sledeča. 

Ponedeljek: od 18:00 do 19:30trening za tekmovalno skupino

Torek: od 17:30 do 19:30 plezanje(skupina 1 & 2)

Sreda: od 18:30 do 20:00 plezanje za srednješolce

Četrtek: od 17:30 do 19:30 plezanje (skupina 1& 2)

Petek: